Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Sofia Boqvist - 19 maj 2010 20:02

Tja!

Du kommer inte tro det. Men! Jag pluggar! SUPRISE!! Nehe, det va ingen stor förvåning. Jaså, du kunde räkna ut det själv ... med lilltån...

Jaja! Jag erkänner (igen) jag har problem med vissa saker, trivs i skolan (kan tolkas hur det vill...), jag pratar med mig själv, eh hehe... Mina smileysar, köper waay to many örhängen, är halv-emo (tydligen), är halv-fjortiss (tydligen) och jag är verbal! Det ser jag själv som en fördel men ändå!   

Jaa, och så har jag lätt för att vika av från ämnet man pratade om...

Vi pratade om mitt studande, jaa... Jag har no-prov imorgon, jipie!    Jag ska lämna in förra veckans slöjd-uppgift (eh, hehe... ops...), no-renskrivning sedan lite föör långt tillbaka... ett arbete om djur sen (typ...?) 2 veckor tillbaka och ja, det va väl allt för tillfället, kul va!?  

Nästa vecka (tror jag) att vi har bild- + matte- prov. Dubbel jipie...!  

Meen det posotiva är (nee jag tror inte jag har en "veckans låt") jag ska till holland!!    Det har jag velat göra sen flera år tillbaka! Ska bli såå kul! Faast, vi ska åka bil, HELA VÄGEN! -.- Jag får naturligtvis sitta mitten bak... Trippel jipie...!    (wow, det blir många här...     )

Ooch jag ska med Hilda till Skara Sommarland!      Också något jag velat göra länge, efter det ska jag till Ullared! Jösses jag kommer vara död, Ullared och Skara är på samma helg...   Som tur är ska jag inte till Holland förens 6 Juli   

Jahap, det va det tidsfördrivet det... Nu MÅSTE jag väl plugga, blä!


Cs <33

OH! Kom på värsta kul grejen! <3 + love = </3

So true!

Ovido - Quiz & Flashcards